Compania
astăzi

 

În data de 3 octombrie 2016, Nestlé și R&R finalizează tranzacția ce dă naștere joint venture-ului FRONERI, care produce și comercializează înghețată și alimente congelate. Grupul Froneri este deținut in proporții egale de Nestlé și R&R.

Cu vânzări de aproximativ 2.6 miliarde de EURO, Froneri operează în 22 de țări din întreaga lume, având în jur de 15.000 de angajați.

Conform anunțului oficial din luna aprilie, sediul central al companiei este în Marea Britanie, alte sedii fiind în Europa, Orientul Mijlociu (mai puțin Israel), Argentina, Australia, Brazilia, Filipine și Africa de Sud.

Brandurile puternice și experiența în distribuția out of home a Nestlé, precum și performanța competitivă a producției și prezența semnificativă în retail a R&R constituie o bază solidă pentru Froneri.

Echipa de leadership a grupului Froneri combină armonios expertiza în industrie și spiritul antreprenorial din Nestlé și R&R. Consiliul de administrație al companiei este prezidat de Luis Cantarell, vicepreședinte executiv al Nestlé, Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Nord, iar CEO-ul său este Ibrahim Najafi, fost director executiv al R&R.