ALOMA CSR

09/05/2021

Ne face mare plăcere să implementăm, în această primăvară, proiectul de CSR cu tema, ”Bucuria de a trăi” , având ca obiectiv promovarea talentului și creativității elevilor din clasele IX-XII ale Liceului de Arte Plastice ,,Nicolae Tonitza” din București.

ALOMA CSR

În această perioadă în care susținerea tinerelor talente este vitală, ALOMA își ia angajamentul de a promova lucrările de artă realizate de către liceeni alături de profesorii lor, pe tema aspirațională a campaniei, ”Bucuria de a trăi”.

Lucrările de arte plastice originale vor reflecta viziunea elevilor despre ceea ce ne poate dărui, în viața de zi cu zi, bucuria de a trăi și vor fi realizate prin tehnici precum: pictură în ulei, acuarele, grafică, creații digitale, colaje. Toate lucrările înscrise în proiect vor fi jurizate de cadrele didactice din liceu și vor fi premiate de către echipa noastră cu materiale de lucru necesare elevilor.

MILKA, OREO and TOBLERONE are trademarks of the Mondelez International Group, used under license

NIRVANA, ALOMA, BEST, TOPGUN, PIRULO, NESQUIK, JOE, KITKAT, NESTEA and MOVENPICK are trademarks of Société des Produits Nestlé S.A, Vevey, Switzerland, used under license