Un sat avea o pompă de motorină foarte veche și cu scurgeri, care se strica în mod regulat. În anumite perioade ale anului, elefanții beau aici apa în fiecare noapte. Localnicii sunt obisnuiți să trăiască cu elefanții atâta timp cât nu beau toată apa de care au nevoie pentru familiile lor și pentru gospodariile lor. Fermierii de aici sunt foarte bucuroși să primească noua lor pompă solară, mai ales că elefanții se află în acest moment în sat.

Pentru a afla mai multe despre Proiectul Nuii P.E.A.C.E în parteneriat cu WildArk, urmăriți @nuii_icecream_global sau vizitați nuiiicecream.com

Împreună cu WILDARK și EHRA, am construit un centru educațional în Namibia pentru a învăța comunitățile despre siguranța elefanților. Urmărește pentru a afla mai multe!

Froneri se angajează să aprovizioneze uleiul de palmier în mod responsabil și durabil. Ca membru al mesei rotunde privind uleiul de palmier durabil (RSPO), sprijinim și susținem Principiile și criteriile sale. Ne angajăm să asigurăm că tot uleiul de palmier conținut în produsele noastre este procurat în mod responsabil și durabil. Scopul nostru este să avem ulei de palmier obținut în mod durabil până în 2022. RSPO
Froneri s-a angajat să reducă cu 200 de milioane lingurile, paiele și capacele de unică folosință. La sfârșitul anului 2020, am redus deja materialele plastice de unică folosință cu 100 de milioane de unități! Vom continua să facem din aceasta o prioritate în afacerea noastră, cu scopul ca până în 2025 să folosim ambalaje 100% reciclabile sau reutilizabile.
Bețisoarele FRONERI provin de la un furnizor care este certificat de PEFC (Programul pentru aprobarea certificării forestiere) în funcție de țară. Aceasta înseamnă că buștenii originali din care provin betele sunt urmăriți în păduri gestionate durabil și respectând 100% reglementările care asigură respectarea celor mai înalte standarde ecologice, sociale și etice.
PEFCS
Știați că mai sunt doar 3900 de tigri în lume? Noua noastră înghețată pe bază de plante RØAR prin parteneriatul cu Panthera și programul „TIGERS FOREVER”, are ca obiectiv creșterea numărului de tigri cu cel puțin 50% pe o perioadă de zece ani.
Panthera

Pentru mai multe informații referitoare la sustenabilitate apasă aici.

MILKA, OREO and TOBLERONE are trademarks of the Mondelez International Group, used under license

NIRVANA, ALOMA, BEST, TOPGUN, PIRULO, NESQUIK, JOE, KITKAT, NESTEA and MOVENPICK are trademarks of Société des Produits Nestlé S.A, Vevey, Switzerland, used under license