Froneri se angajează să aprovizioneze uleiul de palmier în mod responsabil și durabil. Ca membru al mesei rotunde privind uleiul de palmier durabil (RSPO), sprijinim și susținem Principiile și criteriile sale. Ne angajăm să asigurăm că tot uleiul de palmier conținut în produsele noastre este procurat în mod responsabil și durabil. Scopul nostru este să avem ulei de palmier obținut în mod durabil până în 2022. RSPO
Froneri se angajează să elimine lingurile de plastic, paie, căni și capace, inclusiv ambalajele din plastic pentru produsele pentru copii. La 18/2/2020 am redus materialele din plastic de unică folosință cu 200 de milioane de unități iar In România cu mai mult de 5 milioane de unități! Vom continua să facem din aceasta o prioritate în activitatea noastră, cu scopul ca până în 2025 să folosim ambalaje 100% reciclabile sau reutilizabile.
Stick-urile FRONERI sunt furnizate de un furnizor care este certificat de FSC (Forest Stewardship Council®) sau PEFC (Programul de avizare a certificării pădurilor), în funcție de țară. Aceasta înseamnă că buștenii originali din care provin betele sunt urmăriți în păduri gestionate durabil și respectând 100% reglementările care asigură respectarea celor mai înalte standarde ecologice, sociale și etice.
PEFCSFSC
Știați că mai sunt doar 3900 de tigri în lume? Noua noastră înghețată pe bază de plante RØAR prin parteneriatul cu Panthera și programul „TIGERS FOREVER”, are ca obiectiv creșterea numărului de tigri cu cel puțin 50% pe o perioadă de zece ani.
Panthera

MILKA, OREO and TOBLERONE are trademarks of the Mondelez International Group, used under license

NIRVANA, ALOMA, BEST, TOPGUN, PIRULO, NESQUIK, JOE, KITKAT, NESTEA and MOVENPICK are trademarks of Société des Produits Nestlé S.A, Vevey, Switzerland, used under licence