Froneri se angajează să aprovizioneze uleiul de palmier în mod responsabil și durabil. Ca membru al mesei rotunde privind uleiul de palmier durabil (RSPO), sprijinim și susținem Principiile și criteriile sale. Ne angajăm să asigurăm că tot uleiul de palmier conținut în produsele noastre este procurat în mod responsabil și durabil. Scopul nostru este să avem ulei de palmier obținut în mod durabil până în 2022. RSPO
Froneri se angajează să elimine lingurile de plastic, paie, căni și capace, inclusiv ambalajele din plastic pentru produsele pentru copii. La 18/2/20, am redus deja materialele plastice de unică folosință cu 100 de milioane de unități la nivel global si cu 600 de mii in Romania. Vom continua să facem din aceasta o prioritate în activitatea noastră, cu scopul ca până în 2025 să folosim ambalaje 100% reciclabile saureutilizabile.
Bețisoarele FRONERI provin de la un furnizor care este certificat de PEFC (Programul pentru aprobarea certificării forestiere) în funcție de țară. Aceasta înseamnă că buștenii originali din care provin betele sunt urmăriți în păduri gestionate durabil și respectând 100% reglementările care asigură respectarea celor mai înalte standarde ecologice, sociale și etice.
PEFCS
Știați că mai sunt doar 3900 de tigri în lume? Noua noastră înghețată pe bază de plante RØAR prin parteneriatul cu Panthera și programul „TIGERS FOREVER”, are ca obiectiv creșterea numărului de tigri cu cel puțin 50% pe o perioadă de zece ani.
Panthera

Pentru mai multe informații referitoare la sustenabilitate apasă aici.

MILKA, OREO and TOBLERONE are trademarks of the Mondelez International Group, used under license

NIRVANA, ALOMA, BEST, TOPGUN, PIRULO, NESQUIK, JOE, KITKAT, NESTEA and MOVENPICK are trademarks of Société des Produits Nestlé S.A, Vevey, Switzerland, used under license